about As One

We're software developers who work, develop, live and grow As One

Aangename kennismaking. Wij zijn As One. Zoals onze naam zegt, werken wij als één geheel. Wij houden namelijk van samenwerken. Met onze klanten aan hun project, alsof we deel zijn van hun team. Met onze collega’s, als een hechte groep. Want samen bereik je meer. Daarom zijn we er ook steeds om onze mensen te ondersteunen. Met opleidingen en met collega’s die bereikbaar zijn. Zo leveren wij niet alleen experten in softwareontwikkeling, maar ook rasechte teamspelers.

As One - about As One - about
how we work As One

Helder

Korte lijnen, geen omslachtige procedures. Wij spelen kort op de bal, zowel intern als extern. Dat maakt het voor jou als klant eenduidig. Als werknemer mag je dan weer rekenen op collega’s die nabij zijn en een toegankelijk management.

Flexibel

We schakelen snel en gaan met onze klanten tot de finish. En daarbij volgen we de weg van jouw voorkeur. Ook voor onze medewerkers zijn we flexibel. En zoeken we naar opportuniteiten die hen op het lijf geschreven zijn. Win-win voor klant en collega.

Gedreven

Wij smijten ons volledig in ieder nieuw project. En willen er samen met onze klant voor gaan. Als deel van het team. Ook aan onze collega’s tonen we diezelfde drive en motivatie. Een 9-to-5-mentaliteit is niet aan ons besteed.

our values As One

Ambitious

We zijn jong en gedreven om te groeien. Als bedrijf én als individu. Daarom schaven we onze skills voortdurend bij.

Social

De groep is groter dan het individu. We zijn teamplayers die houden van gezelschap.

Open

We zeggen wat we denken en zijn recht voor de raap. We weten dat constructieve feedback iedereen beter maakt.

Nearby

We zijn bereikbaar. Zowel voor collega’s als voor klanten. Klaar om elkaar te helpen of bij te staan met raad en daad. We zijn dan wel digital natives, maar houden ook van écht samenzijn

Energetic

‘Gaat niet’ bestaat niet. We zijn hands-on en handelen vanuit goesting, energie en drive. Afwachtende houding? Nee, wij zijn proactief!

a career at As One?

work As One of us?

Ben je een ervaren ontwikkelaar op zoek naar een nieuwe uitdaging in een ambitieus bedrijf met oneindig veel groeimogelijkheden? Of studeerde je net af en wil je aan de slag in een openhartig team waarin je meteen je skills mag laten schitteren en intussen bijleert van ervaren collega’s? Dat treft, want wij zoeken nieuwe spelers in ons team.

Solliciteer spontaan

Op zoek naar een job als ontwikkelaar in een ambitieus bedrijf met veel groeimogelijkheden?

Contacteer ons