a carreer at As One?

working at As One

We're software developers that work, develop, live and grow As One. And you?

As One groeit. Daarom zoeken we gedreven developers die zin hebben om mee te draaien in een team dat even ambitieus als hartelijk is. Wil je meewerken aan projecten bij toonaangevende bedrijven? Wil je elke dag bijleren van je collega’s en op jouw beurt je wijze ontwikkelaarslessen delen? Wil jij je verantwoordelijkheid opnemen en verder groeien met ons? Dan wil je vast ook onze vacatures bekijken.

Ontdek de vacatures
As One Sectors we help

working As One

Onze deuren staan open voor juniors en ervaren ontwikkelaars. Je krijgt de kans om te leren en te groeien in je job. En in ons bedrijf. Daarvoor krijg je een zeer competitief loon en aantrekkelijke extra’s. Dat alles op voorwaarde dat jij je verantwoordelijkheid neemt en er samen met ons voor gaat. We beloven je dat het de moeite waard is.

Bekijk onze vacatures
 • Learning and continuing to learn

  Als starter leer je de kneepjes van het vak terwijl je aan échte projecten werkt, onder begeleiding van ervaren collega’s. Ook als developer met veel kilometers op de teller krijg je alle kansen om je skills te blijven aanscherpen tijdens opleidingen. We zetten in op het delen van kennis en ervaringen met het hele team – om zo van elkaar te leren.

 • Challenging projects, leading clients

  Werk aan projecten die ertoe doen bij bedrijven die leider zijn in hun sector. Kijk maar eens tussen onze realisaties. We zijn trots op wat As One doet. Jij binnenkort ook?

 • Flexibility

  Hier heerst geen 9-to-5-mentaliteit. Wat telt, zijn resultaten. En die komen wanneer jij je als een vis in het water voelt. Daarom zijn we flexibel en bieden we je projecten die je op het lijf geschreven zijn.

 • Open

  In onze vlakke structuur is er ruimte voor jouw ideeën en initiatieven. Zin om mee je stempel te drukken op As One? We luisteren.

 • Fun

  Bij As One houden we van onze job, maar beleven we ook veel plezier naast het werk. Een barbecue, wakeboarden, pool of kickeren na de lunch, skiën? Jazeker. En dankzij ons groentetuintje eet je ’s middags trouwens zelfgekweekte groenten.

As One work together